Hej hopp,

Efter en natt med mycket drömmar igen ( jaa joo, är inne i en drömrik period ), Så började vi med ytterligare en rejäl sortering/städning. Kartonger, spåren av Ikea-shoppingen förföljer oss alltjämt. Och med ett prickigt (fläckigt) betonggolv inomhus så ser man inte smutsen. Vi intalar oss att sortera är bra och att vi kommer att känna oss tillfreds efteråt. Haha!

Smuts här är damm...damm såsom i jord, i alle fall känns det som sådant. Det är så många glipor och springor i huset så allting blåser in och bildar ett fint fint dammlager. Helt annorlunda. Och löven änsålänge är mycket vissnade blommor. Också annorlunda. Det börjar bli en sensommarkänsla i luften, lite som Augusti. Och nej, inte så brutalt varmt även om det kan ändra sig fort fort. http://www.weatherzone.com.au/sa/adelaide/adelaide

Mer rapporter? Grubblar mest över poemet i förra blogginlägget, mycket visdom där.....

Greetings,

Reports from the Cleaning Activities on a Saturday. We keep telling ourselves that it'll be better afterwards, happier, more relaxed. And that sorting, de- cluttering ín the aftermath of the Ikea weekend runs we have made time and time again, it's about boxes haunting us. Luckily not in our sleep at night, though I'm yet again in a period with lots of repetitive dreams, clear dreams.
Dirt - dust here is something funny, it seems to be about soil actually, blowing into the house. Totally different from what we are used to, and interesting, it's not dustbunnies chasing us as was the case in our old home, it's a fine layer of dust on the floor. And wilted flowers from the neighbour's bouginvillea.What a change!

Yes, it's getting to be late Summer here, a bit of August feel in the air, shorter days, still hot, can be hot-hot again, probably will next week, http://www.weatherzone.com.au/sa/adelaide/adelaide

Wasn't it a lovely poem by Adrienne Rich in my last blog entry? Full of wisdom....