(English below)

Hej och hå,

Lite försenade påskhälsningar ifrån Down Under. Vi har varit på en liten utflykt och då plockar vi inte med oss Internet, dels för det är så dålig täckning, dels för det är så dyrt. Ha! Vissa saker är helt annorlunda här, bl a mobilt gratis och snabbt Internet finns inte.
Hur som haver, lite foton!

IMG_4243 copy

IMG_4244 copy

Upptäcktsresan fortsätter, detta här är en trevlig variant på squash som jag med framgång odlat i Sverige, fast, jag lät dem bli stora som knytnävar. Inte skall de låtas bli så stora, nejdå, det är som små minitefat de är så goda. Och så kan man se ingredienserna till en grönsaksröra, det blir inte enklare än så. Eller godare. Ja, jag vet, detta är ett mycket hårt liv.
Vi har också blivit med tehuv/kaffevärmare:

IMG_4240 copy
En mycket trevlig dansk dam i Clare Valley, vid namn Maria Salomonsen som gjort den.
http://www.flickr.com/photos/danishdesign/

Belated Easter Greetings!

Have been away for a shortish while and then we happily leave Internet behind as it's sketchy expensive and slow here, compared to the Old World. Aww...ok, it's a good excuse anyways, we do take a pause every now and then from the digital 'musts'.
And the discovery continues, this time some beautiful Patty Pan squash. Grew them back in Sweden but allowed them to grow to a much larger size than shown, thhis must be optimum, they taste so good!
And, you can also see the simple ingredients needed for a veg stew. With good produce like this, cooking is easy and taste wonderful. Sigh. What a hard life.
Take a look at our new nice felted tea cosy! A nice Danish lady in Care Valley made it.
http://www.flickr.com/photos/danishdesign/
Maria Salomonsen. Nice stuff!