(English below)

Hej hopp,

Tre veckors tystnad, och allt detta för att jag ville skriva så mycket och så ändrade sig allting så raskt ifrån stund till stund, så det var ju helt förgjort!
Och vad var det som hände då?
Jo, vi passerade den magiska sexmånadersgränsen både jobbmässigt och vistelsemässigt här i Australien, och så var det som det lossnade en massa känslor, och det var både upp och ner i en enda lång bergochdalbana! Omöjligt att fånga då det krängde så vilt. Nu hoppas jag att det är lite lugnare :) och ja, vi mår bra, jag är lite omtumlad, det var så mycket och så plötsligt!!!

Just nu så är vi på god väg in i hösten. Temperaturen har sjunkit till ca 20-22 grader, med svalare nätter, och i söndags regnande det, kors i taket! Inget takläckage, det är många annars som klagar över just detta, men å andra sidan så regnar det så sällan så det gör ju inget. Blir ju inte fuktigt och mögligt på samma sätt.

Ja oj... det är sex månader nu.

Greetings,

Three weeks of silence, and all of this because I wanted to write about so many things, and then suddenly, everything was fluid and kept changing and changing, and then it was just terribly hard to pin down what was going on.
And why is this you may ask?
Because, you see, we passed the six month limit. Workwise as well as our stay here in Australia, just imagine, six months.
And that realisation shook loose an avalanche of conflicting feelings and emotions, one after another. Up and down, up and down! And when everything changes and is in such turmoil, then it's virtually impossible to capture it. I'm hoping things have settled down a bit now :) yes, we are fine, it was just so much and so unexpected!

At the moment, we are heading into Autumn. Temperatures are much lower and quite nice, nights are colder, and we even had a whole day of rain on Sunday! Just imagine, rain, here! Anyhow, no roof leakages though I heard some had all sorts of problems with the sudden downpour. Again, it dries quickly and things don't grow mould as quickly as in our former part of the world.

Yes, it's really so..it has now been six months. Wow!